HTML

gitárhíróblog: Pénz, kocsik

2007.11.16. 13:29 sztahanov

A Guitar Hero III első heti bevétele 115 millió dollár, ami az Activision eddigi valaha volt legjobb nyitóhete. Persze a Halo 3 első napos 170 millióját nem közelíti meg, de azért elég jó, főleg, ha azt nézzük, hogy a GH1 2, a GH2 pedig 4 milliós eladott példányszámot ért meg eddig, hiszen az első héten ezek szerint jóval 1 millió felett fogyott az új változatból.

Közben az Activision Pontiac Garage Tournament néven bajnokságot rendez, a fődíj egy autó. Egészen pontosan egy 2008-as Pontiac G5. Nem azért, mert savanyú a szőlő, de egy Suzuki-szintű autót ajánlani fel fődíjnak kicsit olcsónak tűnik nekem (15-20k$ az ára), a bevételek fényében különösen. Emlékszünk még a John Carmack által 1997-ben felajánlott Ferrari 328 GTS-re? Na az stílusos fődíja volt a Red Annihilationnak, Dennis Fong vitte haza, meg is gazdagodott belőle (na jó, nemcsak abból).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rsspost.blog.hu/api/trackback/id/tr56231101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása