HTML

Pénzügyi gépezet

2007.08.13. 17:45 Toto422

Amitől az egyszeri netező a legjobban fél, az nem a spamáradat, nem is a botneteket építő vírusok és nem is az, hogy Sudár néni kezei közé kerül az a kép, amin frissen beszerzett ezüstmetál Suzukija előtt pózol. Attól fél a legjobban, hogy egyszerre gonosz és okos emberek meglopják, letrükközik a pénzt a számlájáról, és viszlát horvát tengerpart, viszlát HDTV, viszlát PS3.

Ezzel szemben a rutinos netező - akinek már nincs mit vesztenie, hiszen úgyis rég felfedte minden titkát a Google Microsoft Sátán világ előtt - pénzügyi social network-ökben pörög: az egyikben könnyedén bemondja, hogy hol mit és mennyiért vásárolt, olvas és ad tanácsokat, költ okosabban, takarékoskodik mások tanácsai szerint, a másikban meg éppen kölcsönöket kér, csoportokba szerveződik, vagy kölcsönkérelmekre licitál és szerez decens kamatot másoktól. Fantasztikus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rsspost.blog.hu/api/trackback/id/tr72139083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása