HTML

Szigetelünk

2007.08.13. 18:24 Toto422

De még hogy!

Azok számára, akik most ismerkednek a day.hu oldallal, összefoglalnánk, hogy egy olyan közösségi programajánlóval találkoztak, amelyet a felhasználók töltenek meg tartalommal: az általuk érdekesnek tartott események, helyszínek, a többi felhasználóval alkotott csoportjaik, az programokhoz feltöltött fotók, videók, illetve az akár nyilvános, akár csak a csoport üzenőfalán olvasható hozzászólások alkotják a honlap lényegét. Itt olvasható, amikor indulatba jöttünk.

A Sziget fesztivál kapcsán a szigetelni vágyókknak pedig tessen a jól ismert logóra kattintani és máris megnyílik Sziget különszámunk:

Sziget-logó

Ugyanúgy működik, mint a főoldal, de csak a Sziget eseményei jelennek meg benne.

Ezen kívül, amint kikeveredtek a fesztivál helyszínére, közvetlenül a Mokka Cuka mellett támadhatjátok meg a day.hu - PosTalálka sátrat.

day.hu - PosTalálka sátor a Szigeten

Itt lehetőségeket nyílik internet-használatra, a többi felhasználóval való kommunikációra, személyes programfüzet elkészítésére, illetve részt vehettek nyereményjátékunkon, amin értékes díjakat szerezhettek.

Első lépésként elkészítjük személyre szóló passeteket, amelyen igényeiteknek megfelelően megjelöljük ismerkedési szándékotokat, nyitottságotokat. Amellett, hogy ez szolgál majd a haverkodás kiindulási pontjaként, ez lesz a játék alapja is.

Azt, hogy az ismerkedési szempontból a "Szabad", vagy "Tilos" megjelölést választottátok, nem csak a passen szerepeltejük, hanem a day.hu-ra való regisztráció közben a profilotok adatlapján is meg fogjuk jelölni. Regisztráció után csatlakoznotok kell a Fesztivál - PosTalálka csoporthoz és máris kezdődik a játék!

Azon regisztrált felhasználóink, akik szeretnének a játékban részt venni, fáradjanak el a sátorhoz és jelezzék ebbéli szándékukat: ha a már csoport tagjai, csak a profillapjukon kell a PosTalálka mezőben megjelölni a szükséges információt; illetve ha még nem tagok, először be kell lépniük a csoportba, amit bárki szabadon megtehet, hiszen a teljesen nyitott a társaság.

Miden nap kisorsolunk egy lányt és egy fiút, akiket még aznap meg kell keresnie az összes, ellenkező nemű felhasználónak. A célpont kilétéről a sátorban, illetve a day.hu oldalon szerezhettek tudomást. Az a lány, aki előszőr megtalálja a keresett fiút és az a fiú, aki először megtalálja a keresett lányt, ajándékot kap.

Heti játékunkon belül minden felhasználónak fel kell kutatnia egy véletlenszerűen kisorsolt, ellenkező nemű játékost, akit csak ő találhat meg. Amint behozta őt a sátorba, ajándékban részesül, illetve megkapja a következő keresendő személy nevét, akinek a megtalálásáért már pontot kap, illetve egy következő célszemély nevét, akiért majd szintén pont jár, és így tovább.

A pontokat gyűjtve esélyetek lesz megnyerni a fődíjat, amelyet a fesztivál végén a legtöbb pontot összegyűjtött játékos vehet majd át. A pontgyűjtési verseny aktuális állásáról a sátorban tájékozódhattok.

A nyeremények:


  • 500 darab passtartó,
  • 100 darab Songo vócser,

Fődíj:


  • 1 darab iPod nano az Applestore felajánlásában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rsspost.blog.hu/api/trackback/id/tr95139123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása